fredag 19 juli 2013

Lite info om marknaden, betalningar m.m.

Nu är det bara ca 1½ vecka tills stickstämman i Undersåker börjar!

Torsdagen den 1/8 kl. 10:30 öppnar vi incheckningen till Stickstämman. Ni får då era kassar med information, namnknappar m.m. Det kommer att vara skyltat, så ni hittar oss!


På kvällen torsdagen den 1/8 kl. 19-21 kommer det att vara marknad i idrottshallen. De säljare som kommer är Sticksömmen, UllFORum, Fjällbete, Sannsticks, Stäkets Hantverk & Design, Litet Nystan, Malin Nilsson, Ulrika Isaksson, Anneli Lindgren och Anna Thaung.


Givetvis kommer ingen av oss att kunna ta med mer än en liten del av vårt sortiment, så om det är något speciellt ni önskar från någon av oss rekommenderar vi att man tar kontakt med försäljaren i förväg.


Vi vet inte hur många försäljare som har möjlighet att ta emot kortbetalning. Sannsticks och Stäkets Hantverk & Design kan det om det finns internettäckning alt. wifi i idrottshallen. Räkna med att det kan vara nödvändigt med kontanter!


Kontanter är dessutom det som gäller vid betalning för extranätter och mat på folkhögskolan.


Dessutom vill vi göra er uppmärksamma på att denna folkhögskola är drogfri:
"Hållands folkhögskola vill erbjuda en positiv, stimulerande, drogfri miljö där vi värnar om den enskilde.
Vi vill ge människor en fristad från alkohol och narkotika. Därför accepteras inget bruk av alkohol eller andra droger inom skolans verksamhet och boende.
Med droger avser vi alkohol, narkotika, dopingpreparatoch andra preparat som inte är förskrivna av läkare."

Vi ser fram emot att träffa er i Undersåker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar